HOE WERKT TRACK AND TRACE?

Een track and trace voertuigvolgsysteem geeft continu de GPS-locatie door van alle voertuigen in uw wagenpark. Door in te loggen op uw webapplicatie ziet u real-time welke bedrijfswagen waar is. Op een kaart, aangevuld met tabellen en lijsten die u naar eigen inzicht kunt instellen. Via dit dashboard ziet u ook hoe hard voertuigen rijden, wat het brandstofverbruik is en welke route uw bedrijfswagen heeft afgelegd. Het is zelfs mogelijk om real-time verkeersinformatie en de verwachte aankomsttijd van het voertuig weer te geven.

MANAGEMENTINFORMATIE UIT UW VOERTUIGVOLGSYSTEEM

In uw track and trace voertuigvolgsysteem kunt u ritgegevens tot 12 maanden terugzien. Deze gegevens zijn goud waard voor uw organisatie: ze bevatten waardevolle managementinformatie waarmee u uw planningen, routes en werkprocessen kunt optimaliseren. In heldere rapportages kunt u voertuigen of chauffeurs vergelijken en met één druk op de knop patronen en onregelmatigheden ontdekken. Zo wordt uw voertuigvolgsysteem een bron van inzicht waarmee u proactief uw bedrijfsvoering kunt verbeteren.

WAAROM EEN TRACK AND TRACE VOERTUIGVOLGSYSTEEM?

De automatische ritregistratie van een track and trace voertuigvolgsysteem staat garant voor een solide administratie: u kunt tot in details aantonen welke medewerkers, wanneer, waar zijn geweest. Maar ook hoeveel rusttijd ze in acht hebben genomen en of ze zuinig hebben gereden. Wilt u een melding krijgen wanneer een voertuig een aantal kilometers overschrijdt of een geofence doorkruist? Dat stelt u zelf eenvoudig in. Bijkomend voordeel van een track and trace voertuigsysteem met meldingen is dat u boetes voorkomt. U voldoet immers aan de regelgeving voor het rijtijdenbesluit of de Belastingdienst.

OPLOSSINGEN

Rittenregistratie
Track and Trace
Fleetmanagement
Professionele Navigatie
Brandstofgebruik
Rijgedrag
Tacho Download
Temperatuur Bewaking
Integratie
Apps

GRATIS OFFERTE

VOORDELEN VAN TRACK AND TRACE

  • Europese dekking
  • Verkeersinformatie op de kaart
  • Realtime inzicht 24/7
  • Voertuigen groeperen
  • Geofences aanmaken
  • Alarmeringen instellen
  • Ritten afspelen
  • Detailinformatie voertuig weergeven
  • Eenvoudige registratie van werktijden

WILT U EEN VRIJBLIJVEND GESPREK MET EEN CONSULTANT?

NEEM CONTACT OP