EAL Apeldoorn BV

EAL (Apeldoorn) BV heeft een uniek voertuigvolg- en communicatiesysteem dat in Nederland is ontwikkeld en wordt onder meer door verschillende politiekorpsen, Europese hulpdiensten, geld transportbedrijven en taxibedrijven gebruikt en is dus met succes uitvoerig getest in de praktijk.
Met meer dan 45 jaar ervaring in de ontwikkeling en fabricage van hardware en het zelf schrijven van de benodigde software voor diverse systemen heeft EAL gedurende de afgelopen jaren het huidige fleetmanagement systeem “i-traffic” op basis van het door de politie gebruikte “momo” systeem voor de zakelijke markt ontwikkeld.
Dit boordcomputer systeem is één van de weinige systemen in de markt met onbegrensde koppelingsmogelijkheden en maximale flexibiliteit. i-traffic wordt continue doorontwikkeld om aan alle eisen en wensen die de (snel veranderende) markt van haar vraagt te voldoen.
i-traffic is een uiterst betrouwbaar en zeer geavanceerd voertuigvolg- en communicatiesysteem dat betiteld kan worden als hét “Intelligent Fleetmanagement” systeem van het heden en van de toekomst.
>> Lees meer over EAL (Apeldoorn) BV

OPLOSSINGEN

GRATIS OFFERTE

BENT U GEINTERESSEERD IN SAMENWERKEN?

NEEM CONTACT OP