Verander rijgedrag om brandstof te besparen

U kunt eenvoudig brandstof besparen. Tenminste, als u het rijgedrag van uw chauffeurs analyseert met een GPS FleetConsultancy fleetmanagement systeem met de module rijgedraganalyse. Dan ziet u in het dashboard van uw webapplicatie hoeveel brandstof elk voertuig gebruikt op elk gewenst moment en elke gewenste locatie ‒ zelfs tijdens het bochtenwerk. Dit is waardevolle stuurinformatie om het rijgedrag aan te passen, uw CO2-uitstoot te verlagen en te besparen op brandstof, automaterialen en onderhoud.

Het Nieuwe Rijden

Door groen te rijden, bespaart u al snel 10-20 procent op uw brandstof, maar ook op kosten voor reparaties, banden en onderhoud. Het Nieuwe Rijden wordt dat ook wel genoemd. Maar wat houdt dat exact in? Rijden op cruise control, snel opschakelen en eerder gas terugnemen zijn tips die voor elk voertuig gelden. Vrachtverkeer kan ook eenvoudig brandstof besparen door de bandenspanning geregeld te controleren en ladingen goed af te dekken en te verdelen.

OPLOSSINGEN

GRATIS OFFERTE

Voordelen van rijgedrag analyse

  • Besparing op brandstof
  • Kleinere CO2-footprint
  • Minder bandenslijtage
  • Besparingen op onderhoud en reparaties
  • Kleinere kans op verkeersboetes
  • Aantoonbaar groener imago bij aanbestedingen

Wilt u niet alleen besparen op brandstof, maar ook op de ANWB-cursus Het Nieuwe Rijden? Stap over op het ritregistratiesysteem van GPSFC en krijg korting op deze rijcursus om brandstof te besparen!

WILT U EEN VRIJBLIJVEND GESPREK MET EEN CONSULTANT?

NEEM CONTACT OP