Fleetmanagement: inzicht in de actuele status van uw wagenpark

Met fleetmanagement van GPS FleetConsultancy zit u in de drivers seat. Met rapportagetools filtert u waardevolle bedrijfsinformatie uit een grote hoeveelheid ritgegevens. Het systeem is niet alleen handig, maar ook betrouwbaar. Voortaan kunt u uw fleetmanagement baseren op actuele, betrouwbare gegevens. Zo kunt u een melding krijgen wanneer een wagen aan onderhoud of vervanging toe is. U ziet hoeveel uur iedere chauffeur achter het stuur heeft gezeten en kunt zijn snelheid, route en rijgedrag vergelijken met collega’s.

Meer grip op fleetmanagement

Wilt u extra controle op uw wagenparkbeheer? Met de uitgebreide fleetmanagement module van GPS FleetConsultancy krijgt u nog meer inzicht. U ziet bijvoorbeeld de actuele kilometerstand en wanneer onderhoud en een APK-keuring nodig is. Of u maakt een prognose van het leasecontract: bijvoorbeeld door het maximale aantal kilometers en de looptijd van een voertuig te berekenen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de kilometerstand, rijtijden of verwacht onderhoud per voertuig? U kunt naar wens e-mailmeldingen hiervoor instellen. Fleetmanagement in optima forma!

Proactief fleetmanagement

Routes aanpassen, orders bijwerken of werkprocessen stroomlijnen – uw fleetmanagement systeem met uitgebreide module biedt handvatten om uw wagenparkbeheer tot in de puntjes te optimaliseren. Dat merkt u direct, ook in uw financiële administratie. De automatische ritregistratie zorgt eveneens voor besparingen op handmatige invoerwerkzaamheden en boetes van bijvoorbeeld de Belastingdienst. De fleetmanagement oplossingen van GPS FleetConsultancy hebben dan ook een gemiddelde ROI van 6-9 maanden

OPLOSSINGEN

GRATIS OFFERTE
Fleetmanagement

Voordelen van fleetmanagement

  • een privé/zakelijke kilometerregistratie om zo het overmatig privé gebruik van een voertuig te kunnen vaststellen
  • het vaststellen van onnodige gereden kilometers
  • het beheren van het rijgedrag van uw chauffeurs
  • inzicht brandstof gebruik eventueel gekoppeld aan brandstofkaarten
  • rapportages en dashboard grafieken
  • notificatie wanneer gepland onderhoud nodig is van voertuigen
  • wat de prognose is van de stand van het leasecontract, zoals het maximale aantal kilometers en de looptijd

WILT U EEN VRIJBLIJVEND GESPREK MET EEN CONSULTANT?

NEEM CONTACT OP