GPS FleetConsultancy beschikt over een eigen aflevercentrum. In onze werkplaats verrichten wij alle diensten om het voertuig Turn-Key op te leveren, van belettering en inrichting tot het installeren van elektronica. Zo is ieder voertuig snel en efficiënt klaar om de weg op te gaan. Ofwel: Turn-Key bij aflevering, niets meer aan doen.

Belettering

Autobelettering is één van de meest effectieve vormen van reclame. 7 dagen per week en 24 uur per dag communiceren met uw logo of huisstijl. GPSFC zorgt ervoor dat uw visitekaartje op de weg er altijd goed uitziet.
Door middel van carwrapping kan het gehele voertuig worden ingepakt en zo voorzien worden van alle kleuren, teksten, logo’s en foto’s! Op deze wijze wordt de attentiewaarde nog groter.

Voertuigelektronica

Geavanceerde voertuigelektronica zoals persoonsidentificatie, gereedschap herkenning en voertuigdeelsystemen zijn een specialisatie van GPSFC. De verschillende oplossingen worden ingezet voor optimaal wagenparkbeheer.
De elektronica wordt in eigen beheer ontwikkeld en geïnstalleerd door onze ervaren monteurs. Alle informatie wordt samengebracht in de Online Car Management webapplicatie, waarbij het mogelijk is uw gewenste rapportages samen te stellen.

Voertuigaccesoires

GPS FleetConsultancy heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van het installeren van auto-accessoires. Het installeren van fleetmanagement en navigatiesystemen, communicatie en signaleringssystemen, dit alles behoord tot de dagelijkse werkzaamheden. Accessoires die het comfort verhogen of noodzakelijk zijn om de gewenste werkzaamheden goed te kunnen verrichten, GPSFC draagt zorg voor professionele installatie.

Inrichting/ladesystemen

De unieke opbouwmogelijkheden van het Finnerup systeem maakt het mogelijk om met een programma van laden, koffers, bakken en kleppen elke gewenste Turn-Key oplossing te realiseren. Toepassing van de modernste materialen en een Scandinavisch design zorgen dat uw inrichting ook op lange termijn een fraai aanzicht blijft behouden. Gerbuik van 95% aluminium met als resultaat dat een gemiddelde inrichting ca. 50% lichter is dan een uit staal gefabriceerde inrichting.

OPLOSSINGEN

GRATIS OFFERTE

Voordelen van Turn-Key

  • Eén aanspreekpunt
  • Onafhankelijk
  • Maatwerk
  • Efficiënt en gebruiksklaar
  • Alles onder één dak

WILT U EEN VRIJBLIJVEND GESPREK MET EEN CONSULTANT?

NEEM CONTACT OP